Primăria Valea Călugărească primește cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire. Documentele se depun la Compartimentul de Asistență Socială

0

Primăria Valea Călugărească primește dosarele în vederea acordării ajutorului de încălzire pentru iarna 2021 -2022.Cererile și documentele se depun la sediul instituției, mai exact la Compartimentul de Asistență Socială.

Pentru a beneficia de subvenție, cei interesați trebuie să depună copie a actului de identitate al persoanei singure, respectiv ale membrilor familiei, copie a unei facturi de furnizare a energiei termice/electrice/gazelor naturale, copie după documentul care atestă calitatea în care deține locuința, copii care atestă veniturile realizate, dar și acte ce dovedesc faptul că familia/persoana singură nu deține bunuri ce conduc la excluderea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Pentru acordarea ajutorului de încălzire venitul maxim net lunar este de 1386 lei/persoană/familie și 2053 lei/persoană singură.

Suplimentul pentru energie se acordă astfel: 10 lei/ lunar (gaze naturale), pe tot parcursul anului, dacă sunt eligibili, 20 lei/ lunar (lemne), pe tot parcursul anului, dacă sunt eligibili și 30 lei/lunar (energie electrică), pe tot parcursul anului, dacă sunt eligibili.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău