Ploi și val de aer rece la munte în Prahova. Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare

0

Valul de aer rece își va face simțită prezența, duminică, în special în zona de munte din Prahova, unde sunt anunțate și noi ploi. La Ploiești, mercurul în termometre va urca până la valori de 23 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi de 12 grade Celsius.

Luna septembrie a adus temperaturile minime negative în zona de munte din Prahova, unde este așteptat și un nou val de ploi.

Meteorologii au anunțat că un val de aer rece traversează România și va influența regimul termic.

La Ploiești, mercurul în termometre va urca până la 23 de grade Celsius, iar minimele se vor situa la 12 grade Celsius. Pe parcursul zilei se vor înregistra averse slabe.

Toamna se instalează confortabil săptămâna viitoare, când vremea se va răci de la o zi la alta.

Meteorologii au anunțat că se așteaptă ca temperaturile minime să se mențină la 12 – 15 grade Celsius, în timp ce la munte acestea vor fi în continuare negative (-1 grad Celsius la Vârful Omu).

Începând de vineri, 10 septembrie, are loc o încălzire ușoară a vremii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău