Eveniment automobilistic, ,,Carpathian Cup” la Slănic. Anunțul jandarmilor cu privire la măsuri de ordine – FOTO

0

Timp de două zile, orașul Slănic va fi gazda evenimentului automobilistic ,,Carpathian Cup”. Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova a anunțat, sâmbătă, 15 mai, că efectivele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță. Imagini la finalul textului.

„Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova sunt prezente în zilele de 15 și 16.05 a.c., în localitatea Slănic, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentului automobilistic intitulat „Carpathian Cup”, organizat de către Asociația Club Sportiv Carpathian Off Road”, a anunțat IJJ Prahova.

La acest eveniment desfășurat fără spectatori, potrivit IJJ Prahova, jandarmii prahoveni recomandă participanților respectarea măsurilor pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și evitarea oricăror situații de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova reamintește cetățenilor că își desfășoară activitatea exclusiv în slujba comunității și nu are alte direcții de acțiune decât siguranța cetățeanului”, este mesajul transmis de IJJ Prahova.

FOTO – SURSĂ – IJJ Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău