Incendiu violent la Vălenii de Munte. Casă mistuită de flăcări

0

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, în noaptea de marți spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu violent care a cuprins o casă din Vălenii de Munte. Focul ar fi pornit de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.

La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, potrivit ISU Prahova, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

„Alarma s-a dat în jurul orei 03:37, la fața locului fiind mobilizate de urgență două mașini de stingere, o mașină de grupă operativă și o ambulanță. Se pare că focul a pornit de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice”, a anunțat ISU Prahova.

Pompierii din cadrul Detașamentului Vălenii de Munte au intervenit pentru a stinge acoperișul care ardea violent și pentru a limita pagubele.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău