Lucrările de reparații ale străzilor și de canalizare continuă, în Păulești

0

Primăria Păulești a început anul 2021 în forță, cu lucrări de reparații ale drumurilor, dar și de extindere a rețelei de canalizare în mai multe zone ale comunei.

Anul acesta, în Păulești s-a dat startul lucrărilor de reparații ale străzilor. Lucrările au început cu strada Petuniei, intrată deja în asflatare de aproape o săptămână, apropiindu-se de finalizare.

Alte străzi la care se lucrează și care vor fi gata în foarte scurt timp sunt: strada Cerceluș – până la intersecția cu strada Magnoliei, strada Independenței – până la Pod, iar după pod se vor comtinua lucrările de realizare a scurgerilor pentru apele pluviale și porțiuni din strada Florilor și strada Mărgăritarelor.

Totodată, se apropie de sfârșit și lucrările de frizură a asfaltului pe străzile Crinului și Albiței.

Alte proiecte foarte importante pentru comună sunt cele legate de canalizare.

Astfel, Primăria Păulești desfășoară în prezent un proiect ce a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cel de “Canalizare menajeră sat Găgeni comuna Paulești județul Prahova”, ce presupune mai exact extinderea rețelei de canalizare în satul Găgeni pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri.

Proiectul vizează introducerea canalizării pe străzile Academiei, Andrei Șaguna, Ioana Slavici și Aleea Școlii și se va finaliza anul acesta, valoarea acestuia ridicându-se la aproximativ 3 milioane de euro.

Pe de altă parte, continuă lucrările la proiectul “Extindere canalizare menajeră sat Cocoșești, comuna Păulești, judetul Prahova”, ce include străzile Principatelor, Grădiniței, Independenței și Bisericii, în urma cărora vor beneficia de canalizare aproximativ 500 de locuitori din satul Cocoșești.

În Păulești, se află în lucru proiectul de extindere a rețelei de canalizare pe strada Tabaci, strada Aluniș și strada Cireșilor, proiect finanțat, ca și cel din Cocoșești, din bugetul local.

Pe strada Gorunului se lucrează la branșamente, iar în viitorul apropiat va veni și rândul străzii Carol Davila, din Păuleștii Noi.

“Anul acesta avem un an plin, fie el cu pandemie sau fără, lucrările trebuie să continue. Avem de asfaltat, de reparat, de băgat canalizare și multe altele care vor mai veni. Aș vrea să terminăm cât de repede cu putință lucrările deja începute, pentru ca mai apoi să continuăm cu ce mai avem în plan”, a declarat primarul comunei Păulești, Tudor Sandu.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău