Cei doi bărbați cu arsuri grave, victime ale incendiului de la Colceag, transferați la spitale din Belgia și Viena

Cele două victimele ale incendiului violent de la Colceag, care a izbucnit luni noapte, au fost transferate, marți, către spitale din Belgia și Viena. Este vorba despre doi bărbați care prezintă arsuri pe 60%, respectiv 70% din suprafața corpului.

Cei doi bărbați care au suferit arsuri din cauza incendiului izbucnit la Colceag, au fost transportați, inițial, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești și internați la Secția Terapie Intensivă. Încă de la început, dată fiind starea acestora, s-a încercat transferul lor în străinătate.

Marți, s-a reușit să se asigure transferul celor două victime ale incendiul din Colceag la spitale din străinătate.

Transportul pacienților până la Aeroportul Otopeni, potrivit ISU Prahova, s-a realizat cu o ambulanță Smurd de terapie intensivă și o ambulanță SAJ, ambele cu medic.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unul dintre pacienți este transferat la un spital din Belgia, iar cel de-al doilea la un spital din Viena.

Ministerul Sănătății a anunțat, luni seară, că victimele sunt doi bărbați în vârstă de 59 de ani și, respectiv, 53 de ani.

Citește și: Cauza incendiului de la fabrica de produse petroliere din Colceag. Doi muncitori au suferit arsuri grave

„Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate”, a menționat, potrivit unui comunicat de presă, Ministerul Sănătății.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău