Primăria Păulești s-a pregătit pentru campania de imunizare anti-Covid – FOTO

Începând din data de 15 ianuarie 2021 debutează etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19. Imunizarea propriu-zisă a persoanelor care se încadrează în această a doua fază va începe pe data de 18 ianuarie 2021.

Procesul de vaccinare va debuta la data de 18 ianuarie, iar în urma unei analize efectuate, s-a decis organizarea la nivelul județului a unui număr de 9 centre cu 15 puncte de vaccinare, organizate în municipiile Ploiești și Câmpina și în orașele Urlați și Vălenii de Munte.

La nivelul județului, au fost organizate și alte centre de vaccinare care vor fi deschise etapizat în funcție de gradul de aprovizionare cu dozele de vaccin necesare, precum și de fluxul de persoane care doresc să se vaccineze.

Astfel, primăria Păulești a organizat deja un centru de vaccinare în Sala Multifuncțională de la Cocoșești.

“Centrul organizat în Sala de la Cocoșești urmează să fie autorizat de DSP Prahova. Sper ca odată cu apariția vaccinului să putem să revenim cât mai repede la viața normală!”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, primarul din Păulești, Sandu Tudor.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău