10% reducere pentru cei care achită integral impozitele locale, până pe 31 martie, în Aluniș

Primăria comunei Aluniş aminteşte cetăţenilor de posibilitatea de a beneficia de 10% reducere, pentru cei care achită integral impozitele locale până pe 31 martie anul curent.

„Anul trecut, gradul de colectare a taxelor și impozitelor a fost de 93%, un procent bun având în vedere situația în care ne-am aflat, legată de pandemie. Sper ca anul acesta lucrurile să stea mai bine de atât!”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, primarul comunei Aluniș, Iulian Cristian Bîgiu.

Pentru impozitele mai mari de 50 lei acestea se pot plăti în două tranșe, termenele legale de plată fiind 31 martie și 30 septembrie. Pentru sumele mai mici de 50 lei ele trebuie achitate până cel târziu la 31 martie.

Cine plătește până la primul termen toată valoarea impozitul beneficiază de o reducere de 10% la acestea (valabil pentru fiecare dintre aceste dări fiscale).

Taxele și impozitele locale se pot achita la casieria Primăriei comunei Aluniș sau prin ordin de plată în conturile specifice afişate pe site-ul oficial al Primariei: www.primariaalunis.ro, la sectiunea Formulare online.

Pentru informaţii suplimentare doritorii pot contacta Biroul de taxe şi impozite din cadru Primăriei Aluniş – telefon 0244/248.201 sau e-mail: impozite@primariaalunis.ro

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău