Doliu la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu din Ploiești. A murit Virgil Corlătescu, profesor de matematică

Cu o activitate de aproape patru decenii la catedră, Virgil Corlătescu, în vârstă de 63 de ani, era profesor de matematică la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu din Ploiești din 1990.

Vestea legată de decesul profesorului Virgil Corlătescu a lăsat în urmă o imensă tristețe. Mai multe mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare din partea celor care l-au cunoscut pe profesorul Virgil Corlătescu.

„Cu   profundă durere în suflet, anunțăm trecerea fulgerătoare  în neființă a colegului nostru,  VIRGIL CORLĂTESCU, profesor de matematică la  Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu, Ploiești. După o viață dedicată profesiei de dascăl, s-a stins discret și demn, lăsând în urmă amintirea unui om bun, modest, loial, înțelept, cu dăruire și sacrificiu pentru elevii săi. Împărtășim durerea și suntem alături de familie în aceste clipe grele, pricinuite de greaua despărțire de cel care a fost soț și tată iubitor și devotat familiei. Transmitem sincere condoleanțe și regretăm enorm dispariția  colegului nostru, care va fi veșnic în amintirile noastre! DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Colegii, profesorii de Matematică”, este mesajul de condoleanțe transmis la redacția Observatorulph.ro.

Absolvent al Universității din București, Virgil Corlătescu și-a început activitatea la catedră în septembrie 1982, iar din 1990 profesa la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău