Trafic aglomerat pe DN1. Coloane de mașini pe sensul spre Ploiești, la Azuga, Bușteni, Sinaia și Comarnic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, duminică, 3 ianuarie, că se înregistrează valori de trafic în creștere pe DN 1  Brașov-Ploiești-București, fiind trafic intens între kilometrii 115-110, între localitățile Posada și Comarnic, pe sensul către Capitală.

Centrul Infotrafic a precizat că se circulă în coloană pe sensul de coborâre al DN1, între kilometrii 138 și 131, între stațiunile Azuga și Bușteni, dar și pe tronsonul kilometric 123 -121, pe raza stațiunii Sinaia.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifeste o conduită preventivă în trafic”, sunt câteva dintre sfaturile polițiștilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău