- Publicitate -

Posturi vacante scoase la concurs în Prahova

Posturile vacante din Prahova au fost scoase la concurs de spitale, unități de învățământ, DGASPC, dar și de unele administrații locale.

Spitalul Orăşenesc Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 5 funcții contractuale de execuţie, vacante, de îngrijitor curățenie, respectiv 3 posturi în cadrul Secției de Pediatrie, un post în cadrul Compartimentului Chirurgie Generală și un post în cadrul Laboratorului de Analize Medicale. (detalii AICI).

Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte mai scoate la concurs un post de asistent medical debutant medicină-generală – Compartiment Statistică Medicală (vezi AICI), dar și cinci posturi de asistent medical principal medicină-generală, de asistent medical debutant medicină-generală (2 posturi), iar la camera de gardă un post de asistent medicină- generală și un post de asistent medical debutant medicină-generală (detalii AICI).

Complexul de Servicii Comunitare Puchenii Mari din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent social debutant (S) (detalii AICI).

Ministerul Afacerilor Interne – Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, cu sediul în Gura Vitioarei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacantă, de muncitor calificat I (pompagiu, paznic). (Detalii AICI). Tot aici este scos la concurs postul de muncitor calificat I (lăcătuș, paznic) (Detalii AICI).

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Casa Rozei” din Urlați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de coordonator personal de specialitate, studii superioare (detalii AICI).

Şcoala Gimnazială comuna Drăgăneşti, cu sediul în comuna Drăgăneşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de îngrijitor cu 0,50 normă. (detalii AICI)

Spitalul de Boli Pulmonare din Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată/determinată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de referent de specialitate cu 1/4 normă (2 posturi) – perioadă nedeterminată și de referent de specialitate cu 1/2 normă (1 post) – perioadă determinată (Vezi AICI).

Școala Gimnazială „Laurențiu Fulga”, cu sediul satul Fulga de Sus, Str. Principală nr. 632, comuna Fulga, organizează concurs pentru ocuparea postului de secretar (post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată) (Detalii AICI).

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Măgureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, gradul I, în cadrul Compartimentului Administrativ (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, satul Potigrafu, cu sediul în comuna Gorgota nr. 375, organizează concurs pentru ocuparea următorului post contractual de administrator financiar, grad profesional I, post temporar vacant, contractual, pe perioadă determinată. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială, comuna Boldeşti-Grădiştea, cu sediul în sat Boldeşti, comuna Boldeşti-Grădiştea, strada Principală nr. 25, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar (0,5 post) (Detalii AICI).

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Casa Rozei” din Urlați, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de magaziner, studii medii (detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „Candiano Popescu” din Ploieşti, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție temporar vacante, de îngrijitor (Detalii AICI).

Spitalul Municipal Ploiești organizează pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical debutant PL (specializarea balneofîzioterapie) în cadrul Laboratorului de recuperare, medicină fizică și balneologie, studii postliceale sanitare, perioadă nedeterminată, fără vechime în specialitate (detalii AICI).

Primăria Comunei Măneciu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional superior – Compartimentul Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Protecția Mediului și Transport Public Local. (detalii AICI).

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de îngrijitor şcoală, nivelul studiilor generale/medii. (Detalii AICI).

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Casa Rozei” din Urlați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de contabil șef, studii superioare (Detalii AICI).

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții contractuale vacante, în cadrul Complexului de Servicii Comuitare Sfânta Filofteia, Câmpina – Centru Redizențial de Tip Familial Brebu, respectiv două posturi de părinte social M/G – familie și un post de părinte social M/G. (detalii AICI)

Clubul Sportiv Orășenesc „Teleajenul”, cu sediul în Vălenii de Munte, str. Nicolae Iorga nr. 145, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de contabil ( inspector specialitate 1) cu timp parțial 1 oră/zi (detalii AICI).

Liceul Tehnologie „Constantin Istrati”, cu sediul în Câmpina, Str. Griviței nr. 91, organizează concurs, pentru ocuparea a 2 posturi contractuale de fochist, pe perioadă nedeterminată. (detalii AICI).

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante, pe perioadă nedeterminată, după cum urmează:

  1. inginer instalații, grad I, studii superioare, în cadrul Serviciului Tehnic;
  2. tehnician, treapta I, studii medii, în cadrul Departamentului de Chimie.
  3. tehnician, treapta III, studii medii, în cadrul Departamentului de Inginerie Mecanică;
  4. 4 (patru) posturi de îngrijitor, studii generale, în cadrul Serviciului Administrativ Patrimoniu;
  5. instalator, treapta I, studii medii, în cadrul Serviciului Social – Cămine;
  6. șofer autoturism, treapta II, studii medii, îh cadrul Serviciului Tehnic;
  7. 2 (două) posturi de paznic, studii medii, în cadrul Serviciului Social – Cămine;
  8. tehnician debutant (0,5 normă), studii medii, în cadrul Departamentului I.T.I.M.E (detalii AICI).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Începe procesul șoferiței care l-a accidentat mortal pe Paul Alexandru Dragomir

Începe procesul Adelei Pena, tânăra de 22 de ani care, în luna aprilie, a accidentat mortal, pe trecerea de pietoni, un tânăr de 17...

Elisabeta Milea, profesoara care îi aduce pe elevi aproape de muzică: “Ansamblul vocal-instrumental Celesta s-a născut în cadrul orei de religie”

Elisabeta Milea este profesor de religie la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina. În 2018 a fondat grupul vocal-instrumental Celesta, grup care bucură sufletele...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO)

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești,...

O zi la Karpatia Horse Show 2022. Festival, spectacol și bună dispoziție pentru toată familia

De când mă știu mi-au plăcut caii. Nu mă pricep la rase, nu mă pricep nici la cum trebuie să arate un cal „frumos”,...

Accident pe DN1B, la Ploieștiori. O minoră în vârstă de 10 ani a fost transportată la spital

Accidentul rutier s-a produs, luni seară, pe DN1B, pe raza localității Ploieștiori după ce două auto au intrat în coliziune. În urma impactului, o...

Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Mihai Tonsciuc, consilier local și ploieștean, a acceptat invitația de vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă în Ploiești cu apa caldă. În cadrul...

„Nimeni nu mai vrea să lucreze într-un spital de stat. În doi ani, riscăm să rămânem fără medici pediatri!”

Nemulțumiri la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Periodic, părinții se plâng că așteaptă cu copiii bolnavi ore în șir la triajul de la UPU....
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -