Marius Constantin, primarul reales al orașului Băicoi, a fost învestit în funcție

Marius Constantin, primarul reales al orașului Băicoi, a fost învestit în funcție. La începutul noului mandat edilul transmite printr-un mesaj pe pagina de facebook că va continua să lucreze în slujba cetățenilor, transformând orașul într-unul european.

„Vă mulțumesc din suflet pentru votul de încredere dat la alegerile desfășurate în 27.09.2020. Scorul obținut (77%) a demonstrat că, în cei 3 ani de mandat, împreuna cu dumneavoastră am format o echipă performantă cu care mă mândresc.

Ați dat dovadă de răbdare și înțelegere, ați apreciat munca mea și a echipei pe care o conduc, luptând pentru “normalitate în orașul Băicoi”.

Am făcut o campanie electorală onestă, bazată pe promovarea proiectelor realizate în mandatul de primar, nu am răspuns sub nicio formă jignirilor ce mi au fost aduse de unii contracandidați.

Căldura și bucuria cu care m-ați primit tot timpul de când sunt primar mi-au dat puterea și dorința de a merge mai departe. Voi rămâne în continuare prietenul dumneavoastră, vom face din Băicoi un oraș cu adevărat european în care să ne fie drag să locuim!” a scris Marius Constantin pe pagina oficială de facebook.

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596