Dosar penal și amendă de 10.000 de lei după o petrecere la un club aflat în apropiere de Ploiești

1

IJP Prahova s-a autosesizat după ce în spațiul public au apărut imagini din noaptea de sâmbătă spre duminică, înregistrate în interiorul unui club situat în apropiere de Ploiești, la care se aflau mai multe persoane, fără să se respecte măsurile de limitare a răspândirii Covid-19.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini din noaptea de 17 spre 18 octombrie a.c., înregistrate în interiorul unui agent economic, de lângă Ploiești, la care erau prezente mai multe persoane, fără a fi respectate prevederile legale, de protecție și distanțare fizică, dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19, polițiștii prahoveni s-au autosesizat, în scurt timp fiind identificată locația, iar agentul economic sancționat contraventional conform art. 65 lit. r din Legea 55/2020 raportat la art. 6 punctul 6 din Anexa 3 a HG 856/2020 cu amenda în valoare de 10.000 lei”, a anunțat IJP Prahova.

Totodată, a mai precizat IJP Prahova, în cauză fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, fapta prevăzută de art. 352 C.p.

„Recomandăm tuturor prahovenilor să respecte distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu, prevăzute de legislația în vigoare, precum și în mijloacele de transport”, a anunțat IJP Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău