Investiții noi la Mănești. Alimentare cu apă și cu energie electrică pe strada Tineretului

Primăria Mănești continuă lucrările de modernizare și de asigurare a utilităților pentru locuitorii comunei. Printre investițiile noi se numără realizarea rețelei de apă și a rețelei electrice, pe strada Tineretului, în zona unde au fost repartizate terenuri gratuite pentru tinerii căsătoriți, în baza Legii 15/2001.

Programul de repartizare de loturi de teren pentru tineri, în baza Legii 15/2001, s-a demarat de mai mulți ani la Mănești.

După repartizarea loturilor de teren, administrația locală a reușit să demareze noi investiții pentru asigurarea utilităților pentru locuitorii care au primit loturi de teren, în baza Legii 15/2001.

„Lucrările au loc în satul Zalhanaua, pe strada Tineretului, pentru tinerii care au primit loturi de teren pentru construcția de case, în baza Legii 15/2001. Acum, administrația locală se preocupă pentru asigurarea utilităților. Tot aici, se va realiza extinderea rețelei de gaze și, ulterior, va fi demarat programul de asfaltare”, a precizat Constantin Nițoi, primarul comunei Mănești.

Foto – sursă Facebook – Comuna Mănești

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596