Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul ei, la Ploiești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

0

O femeie, rămasă blocată într-o mașină parcată în soare timp de o oră, a fost salvată de către jandarmi, ajutați de un pompier privat.

Totul ar fi plecat în urma unor neînțelegeri apărute între doi tineri. După un scandal cu iubitul ei, o tânără a găsit de cuviință să se răzbune într-un mod ciudat.

Povestea a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Blocată în mașină la aproape 60 de grade

„O femeie, rămasă blocată într-o mașină parcată în soare timp de o oră a fost salvată de către jandarmi, ajutați de un pompier privat.

Colegul nostru Patrick. D, având cursuri de prim ajutor la activ, și-a pus în practică cunoștințele în domeniu pentru a stabiliza starea persoanei.

Cum s-a ajuns la această situație?

În urma unor neînțelegeri dintre concubini, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat.

Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă.

Doamna din imagine a rămas încuiată în mașina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră…

Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, au observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă.

În interiorul mașinii era o femeie, foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur.

Este de reținut că temperatura din interiorul unui autoturism lăsat în soare poate depăși chiar și 60 de grade Celsius.

Persoana simțind căldura profundă din habitaclu atâta timp și lipsa de oxigen, a început să se panicheze, motiv pentru care, cu acordul proprietarului a fost spart geamul din dreapta-spate a mașinii.

Jandarmii au spart geamul autoturismului

Patrick întotdeauna umblă la el cu o trusă de prim ajutor, astfel că imediat i-a acordat persoanei primul ajutor, iar folosind un pulsoximetru a observat cum valorile pulsului și a presiunii sângelui își revin la normal, efortul ajutorului acordat de jandarmi dând astfel roade.

Din fericire, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

Bravo Patrick!”, a fost mesajul postat, miercuri, pe pagina de Facebook a Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău