Percheziție la Ploiești, la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda „ghicitului”. Două femei reținute

1

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat, miercuri, o percheziție domiciliară la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda „ghicitului”.

Trei femei au fost conduse, miercuri, la sediul Poliției Ploiești pentru audieri iar ulterior, în baza probatoriului administrat, două dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

„Din cercetări a rezultat faptul că activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada aprilie 2019 – august 2020, când persoanele bănuite ar fi înșelat, prin metoda „ghicitului”, 10 persoane domiciliate în țară și în străinătate. Părțile vătămate ar fi fost racolate prin difuzarea de anunțuri în mediul on-line”, a precizat IPJ Prahova.

În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri care par a face obiectul activității infracționale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 200.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Asta e dovada lipsei de instruire si educatie. Nu ghicitoarele trebuiesc pedepsite, ci cretinii care le-au platit. Nu-i vorba ca sunt si posturi de televiziune care prezinta feciori, numerologi si astrologi, ba se mai lauda si cu ” excelenta ” promovata de dom` Profesor Felix.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău