Patru persoane bănuite de furt din autoturisme. Metoda prin care erau jefuiți șoferii în trafic – VIDEO

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat, miercuri, trei percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din autoturisme. Patru persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

„Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 furturi din autovehicule,  în județele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita și Buzău, în perioada iulie- august”, a precizat IPJ Prahova.

În fapt, aceștia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după înțeparea roților, pe timpul efectuării reparației anvelopei de către victimă, ar fi sustras bunuri și bani din autoturisme.

„De la locațiile vizate polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe  telefoane mobile ce par a face obiectul activității infracționale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei”, a anunțat IPJ Prahova.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău