Primăria Râfov susține și încurajează școlarii din comună

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de începerea noului an școlar, Primăria Râfov se pregătește de primirea elevilor în condiții de siguranță.

Pentru al doilea an consecutiv, școala va începe la Râfov cu programul “Primul ghiozdan”, care oferă câte un ghiozdan complet echipat elevilor de clasa 0 și clasa I. Astfel, de acest program vor beneficia 115 copii.

Pentru ca anul școlar să înceapă în condiții de siguranță, primăria comunei Râfov va asigura măști pentru elevi, profesori și personalul auxiliar, dezinfectant și alte produse necesare.
De asemenea, profesorii și personalul școlii au fost instruiți și sunt pregătiți pentru toate procedurile necesare pentru evitarea răspândirii Covid19.

Mai mult, primăria a reușit să achiziționeze tablete pentru copiii din clasa a VIII-a, pe care aceștia le vor primi odata cu începerea școlii, iar platforma AdServio pe care se va lucra este gratuită și bine pusă la punct, toți elevii având acces la orele online.

Și în acest an se vor acorda burse de merit pentru elevii cu medii semestriale cuprinse între 8,50 și 10, dar și Bursa Mihai Viteazul pentru cei cu medii anuale de 10 sau rezultate deosebite la concursurile școlare.

“Copiii trebuie încurajați și învățământul trebuie sprijinit, mai ales în situația delicată în care ne aflăm de ceva vreme! Am făcut tot ce era necesar pentru ca școala să înceapă în condiții de siguranță pentru profesori și elevi și ne vom adapta cerințelor și nevoilor dacă vor apărea schimbări pe parcurs!”, a declarant, Paul Costin Cazanciuc, primarul comunei Râfov, pentru Observatorulph.ro.

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596