Ion, tatăl Mădălinei Manole, a ajuns încă de miercuri dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Pentru că nu existau locuri libere la Terapie Intensivă, spitalul a sugerat transferul pacientului la o unitate medicală din Focșani, însă această variantă nu a fost acceptată de familie. Joi, la prânz, fratele Mădălinei Manole a fost anunțat că s-a eliberat un pat la ATI la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, susține că tatăl său, în vârstă de 77 de ani, se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

„Eu am ieșit vineri din spital. Am fost internat la CFR, timp de 14 zile, după ce am fost diagnosticat cu Covid.

Vineri am fost la tatăl meu, iar acesta se simțea rău de miercuri. Nu tușea, nu avea febră, dar nu se putea deplasa și îi dispăruse pofta de mâncare. Nu prezenta simptome de Covid.

Am crezut că totul este pe fondul problemelor sale de sănătate mai vechi, cu diabetul. În toată perioada aceasta a ieșit foarte rar din casă, iar pe perioada cât am stat eu internat, iar familia a fost izolată la domiciliu, a ieșit doar de două ori din casă. Nu pot să-mi dau seama cine l-a virusat, pentru că nu a luat contact cu nimeni. Eu am fost internat încă din data de de 17 august.

Alaltăieri noapte starea de sănătate tatălui meu s-a deteriorat, iar ieri dimineață am chemat ambulanța care l-a transportat la spital.

Ieri seară am fost sunat și mi s-a comunicat că are nevoie de un transfer la Terapie Intensivă, dar nu sunt locuri libere nici la Ploiești, nici la Câmpina, nici la București, și că singurul loc găsit este la Spitalul din Focșani.

Am refuzat un astfel de transfer. Am tot sperat că va putea merge la Spitalul CFR, unde am fost și eu, pentru că aici sunt și condiții foarte bune și personal medical este foarte bun.

Astăzi, în jurul prânzului, am aflat că a fost transferat la Terapie Intensivă de la Județean.

Starea lui este însă destul de gravă. Am fost anunțat de către medic că are plămânii negri, că sunt afectați de coronavirus ”, ne-a povestit Marin Manole, care spune că tatăl său „a fost toată viața un bărbat puternic și că familia se roagă la Dumnezeu ca starea acestuia să se amelioreze…”.

Foto – Sursă Marian Manole – arhivă personală

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău