Miros insuportabil în Ploiești: „Pute îngrozitor!”

4

Chiar dacă nu am avut parte de o zi caniculară de vară, duminică seară, aerul în Ploiești a devenit insuportabil. „Pute îngrozitor a gaz!”, au susținut mai mulți cititori ai Observatorulph.ro.

Sufocat de gunoaie, care au apărut mai nou la mai multe colțuri de stradă, Ploieștiul nu este nici pe departe orașul pe care îl poți recomanda celor care și-ar dori să viziteze zonele urbane din țară.

Duminică seară, în jurul orei 22.00, aerul a devenit insuportabil. Cetățeni din mai multe zone ale orașului au reclamat că aerul a devenit irespirabil.

„Pute îngrozitor a gaz și produs petrolier. Miroase din zona Parcului de la Vest până la Nord, inclusiv zona Cina. Este groaznic. Parcă a dat cineva drumul la gaze”, ne-a scris un cititor al Observatorulph.ro.

Surprinzător, dacă ieri dimineață, s-au înregistrat depășiri la indicatorul benzen în stațiile de monitorizare PH1 (lângă sediul APM) și PH 5 (Bulevardul București), pe seară, la stațiile de monitorizare nu s-au înregistrat depășiri, cel puțin la monoxid de carbon, benzen sau NO2.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

4 COMENTARII

  1. Cum s,avem incredere,n cei ce,ar trebui sa ne protejeze,cand se stie ca poluarea nareste transmiterea virusului(poate,or face intentionat)sau spera.ca daca ne,mbolnavim,ne dispare mirosul,este clar o intentie criminala,ei se bat pentru putere ,in niciun caz.pentru a face bine comunitatii.

  2. Lasa ca asa ne trebuie ca nu a iesit nimeni cand a fost miting contra poluarii din oras. Daca dormim pe noi astia fac ce vor si ne mint in fata spunand ca nu e nicio problema. Nu mai zic de curatenia din oras ca primarul zero barat al Ploiestiului,cel mai puturos si habarnist din istoria orasului,a stiut doar sa mareasca preturile la servicii,in rest doar si a tras salariul gras si s a plimbat. Asa ca nu va mai vaitati ca babele la gura ulitei,conform imnului care trebuia sa se numeasca Dormi usor romane ca de desteptat n ai sa vezi.

  3. Confirm situatia si pentru zona Democratiei. Avem vreo reactie de la cei platiti din taxele si impozitele noastre? Sau pretind prea mult de la marionetele astea de pretind ca administreaza un oras …

  4. La Nord, Zona Mc Donalds , Gloriei, sa simtit un miros foarte tare ,de nu puteai respira, mai ales că am și probleme de respiratie, pur si simplu ma sufocam cu gaz , sa mai simtit si cu 4,5 seri înainte , Cine este vinovat sa fie trasi la raspundere, ne omoară… încet, încet

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău