Problema captărilor și a alimentării cu apă va fi rezolvată în Valea Doftanei până la sfârșitul anului

0

După ani de zile în care alimentarea cu apă și captările de suprafață au dat bătăi de cap locuitorilor și administrației locale din Valea Doftanei, situația este la un pas să fie rezolvată.

Potrivit edilului comunei, Lucian Costea, lucrarea este deja licitată, iar imediat ce timpul și condițiile meteo vor permite lucrările de reabilitare vor continua, astfel ca în toamna acestui an toate captările de apă de pe raza comunei să fie funcționale.

O altă problemă reclamată de locuitori și care își va găsi rezolvarea tot în acest an este cea a filtrării apei. Lucian Costea susține că pentru remedierea situației au fost deja achiziționate rezervoare noi, iar până în luna decembrie va fi identificată și o sursă de finanțare pentru amenajarea unor bazine și a unei stații de filtrare.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău