Măsuri dispuse la Judecătoria Ploiești, după confirmarea a două cazuri de Covid. Se suspendă programul de lucru cu publicul, nu și procesele

0

Judecătoria Ploiești a anunțat, vineri, primele măsuri care au fost luate după ce doi angajați au fost confirmați cu Covid.

Măsurile au fost dispuse prin decizia Președintelui Judecătoriei Ploiești, în scopul prevenirii infectării și răspândirii virusului Covid-19 și pentru buna desfășurare a activității instanței.

Astfel, „în perioada 6 – 17 iulie 2020 se suspendă programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură (depunere înscrisuri și înregistrare cereri de chemare în judecată), Biroul de Informare și Relații Publice și Biroul Persoane Juridice. Pentru perioada 6-17 iulie 2020 toate programările efectuate la aceste compartimente se anulează. În această perioadă compartimentele în cauză continuă să primească și să rezolve solicitările formulate de justițiabili și de reprezentanții lor prin poștă electronică, fax sau telefonic, precum și, pentru persoanele pentru care aceste mijloace nu sunt disponibile, prin poștă, în formă scrisă”, se arată în comunicatul de presă emis de Judecătoria Ploiești.

Comunicatul Judecătoriei Ploiești:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău