Parcul din Aluniș, unic pe Valea Slănicului, a fost finalizat înainte de termen – FOTO

0

Copiii și tinerii din Aluniș se pot bucura acum de un spațiu de recreere la standarde europene. Deși termenul de finalizare era în luna septembrie, lucrările la parcul din Aluniș, unic pe Valea Slănicului, au fost terminate deja în luna iunie.

Comuna Aluniș este printre primele localități din Prahova care reușește să finalizeze lucrările finanțate prin PNDL1 înainte de termen.

Pe lângă lucrările de alimentare cu apă în satul Ostrovu – terminate cu 9 luni mai devreme, podul din beton peste pârâul Carpinoasa – terminat cu 2 ani mai devreme, grădinița din Ostrovu – renovată în doar o lună și Centrul Medical finalizat în 2016, parcul din Aluniș este următoarea lucrare încheiată înainte de termen.

“Lucrările la parc au început în luna februarie, iar recepția a fost făcută în luna iunie, desi termenul de finalizare era în 30 septembrie. Se pune întrebarea cum se poate așa, ca anumite investiții făcute într-o comunitate mică, precum Aluniș, să fie finalizate cu mult timp mai devreme? Răspunsul e simplu: se poate, dacă vrei!”, a declarat Iulian Bîgiu, primarul comunei Aluniș, pentru Observatorulph.ro.

Mai mult, primarul a mai spus că, tot pe fonduri europene, vrea să aducă și internet Wi-Fi gratuit în comună.

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău