Unul dintre bicicliștii implicați în accidentul de la Vâlcănești a murit

0

Accidentul a avut loc, sâmbătă, după ce doi bicicliști au intrat, frontal, unul în altul, ambele persoane fiind rănite. Una dintre victime, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din cauza traumatismelor grave suferite a decedat la spital.

Tânărul în vârstă de 31 de ani se deplasa pe bicicletă, pe DJ 218, pe direcția Cosminele către centrul comunei, iar potrivit primelor date acesta ar fi circulat pe contrasens. În momentul în care a ajuns la intersecția cu un drum lateral a intrat, biciclistul în vârstă de 31 de ani a intrat în coliziune cu un alt tânăr care circula tot pe bicicletă.

Citește și: Accident grav cu doi bicicliști pe DJ 218, la Vâlcănești. Au „reușit” să intre unul în altul – UPDATE

În urma impactului, tânărul în vârstă de 31 de ani a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind rănit grav, acesta fiind găsit la fața locului în stop cardio-respirator.

Victima a fost transportată, în comă profundă, la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești. Din cauza leziunilor grave suferite, în ciuda eforturilor medicilor, din păcate, tânărul nu a supraviețuit.

Cea de a doua victimă a acestui accident, un tânăr în vârstă de 17 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, acesta fiind diagnosticat cu fractură de piramidă nazală.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău