”Sărbătoatea Cireșelor” de la Păulești, un festival exclusiv online, pe 31 mai. Evenimentul este organizat fără costuri

Multe evenimente și festivaluri locale au fost anulate anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de criza sanitară.

Au existat însă artiști care nu s-au împăcat cu ideea dispariției din prim plan, așa că au oferit fanilor tot felul de prestații artistice pe rețelele de socializare.

Sunt și organizatori de evenimente nu au renunțat la păstrarea unor tradiții locale, beneficiind de susținerea unor artiști cunoscuți, care au acceptat să presteze fără a fi remunerați.

Este cazul unui eveniment de tradiție din Prahova, de la Păulești – Sărbatoarea Cireșelor. Nu va mai fi cu public, dar va avea loc și anul acesta, ONLINE, pe pagina de Facebook Primăria Comunei Păulesti Prahova, duminică, 31 mai, începând cu ora 15:30.

Nicu Paleru, Anda Adam, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Amna, Alesis, Nico, Carmen Rădulescu, Vasi Cărăbuț, Mihaeala Cristina Coman sunt artiștii invitați.

Cei care doresc să apară online, alături de artiștii invitați, și să le arate cum se distrează pe muzica lor, pot accesa linkul:

https://us02web.zoom.us/j/3401781803
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 340 178 1803

Evenimentul nu va consuma nicio resursă bugetară și este organizat de Primaria Comunei Păulești Prahova, în colaborare cu FaxMedia Fest – Organizator evenimente publice si private. Transmisie LIVE Musik Sound.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596