Cris-Tim a donat alimente pentru mai multe familii din Măgureni

La Măgureni au fost distribuite ajutoare vârstnicilor, persoanelor bolnave și care nu au aparținători și altor familii aflate în nevoie. Inițiativa aparține firmei Cris-Tim, care a donat și distribuit pachete cu alimente în comună.

Primăria Măgureni identificat peste 1000 de persoanele peste 65 de ani, monitorizând aproximativ 225 de persoane aflate în dificultate.

O inițiativă demnă de laudă este a celor de la firma Cris-Tim, operator economic cu fabrică de mezeluri în Măgureni, care a acordat ajutorul mai multor persoane din comună, sub forma unor pachete cu alimente.

Autoritățile locale, prin Serviciul de Asistență Socială au identificat persoanele în nevoie, distribuind aceste ajutoare.

“Conducerea Primăriei le mulțumește pe această cale celor de la Cris-Tim pentru faptul că au venit în întâmpinarea nevoilor comunității și pentru implicarea lor. Inițiativa de a ajuta și intentiile ,ca și fapta în sine, sunt mai mult decat onorabile”, a declarat primarul comunei Măgureni, Gheorghe Iordache, pentru Observatorulph.ro.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596