O firmă de tractări auto din Prahova vrea să ofere servicii gratuite pentru autospecialele MAI și pentru ambulanțe

1

În plină pandemie de coronavirus, o firmă din Prahova, „Tractări Autoroby”, vrea să ofere servicii de voluntariat pentru ambulanțe și pentru autospecialele MAI. „Sincer, vreau să ajut oamenii din prima linie”, susține patronul firmei. 

În contextul actual, în plină pandemie de coronavirus, George Roberto Preda, în vârstă de 25 de ani, din Brazi, spune că s-a gândit că orice ajutor contează, în aceste momente cumplite, pentru cei care se află în linia întâi.

Tânărul întreprinzător ne-a mărturisit că, pe bază de voluntariat, vrea să asigure transportul gratuit, pentru autospecialele MAI, pentru ambulanțe și autospecialele Smurd.

„Sincer, vreau să ajut oamenii din prima linie. Pentru că am o firmă de tractări auto, m-am gândit să ofer servicii de voluntariat pentru transportul autospecialelor MAI și pentru ambulanțe în cazul în care au probleme. Nu este vorba numai de accidente, ci de cazurile în care pot apărea defecțiuni în trafic. Îmi doresc să-i ajut pe cei din prima linie, 24 de ore din 24”, ne-a povestit George Roberto Preda, care a postat inclusiv pe Facebook un mesaj pentru cei din linia întâi care au nevoie de sprijin.

Firma asigură tractări auto, depanare auto, precum și alte servicii de asistență rutieră și poate fi contactată la 0735737350, precum și pe pagina de Facebook – www.facebook.com/RobyGsxtractariauto/

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Nu mai ajuta MAI si MAPN cu reparatii si transport.Nu le convine,sa nu mai aplice ordonantele si sa ne lase sa ne miscam nestingherit.Numai niste neseriosi si niste oameni fara minte accepta aceste ordonante militare.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău