Alin Moldoveanu, primarul din Poiana-Câmpina: “Îi rog pe toți cetățenii comunei să dea dovadă de responsabilitate”

Autoritățile locale din Prahova au luat măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii Covid-19 în rândul populației. Este și cazul comunei Poiana-Câmpina, unde programul primăriei s-a schimbat și se respectă regulile de igienă.

- Publicitate -
- Publicitate -

În contextul evoluției epidemiei de coronavirus la nivel național, Primăria comunei Poiana Câmpina roagă cetățenii să rămână calmi și să respecte normele impuse de autorități.
De asemenea, programul Primăriei cu publicul s-a schimbat, activitatea desfășurându-se în intervalul orar 08.00-12.00. În incinta primăriei nu intră decât câte o persoană care trebuie să respecte regulile de igienă impuse.

Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina transmite un mesaj cetățenilor, prin intermediul Observatorulph.ro: “Îi rog pe toți locuitorii comunei Poiana Câmpina să dea dovadă de responsabilitate și spirit civic și să respecte toate indicațiile autorităților pentru a nu pune în pericol alți oameni.”

Pentru informații suplimentare puteți folosi și adresa de poștă electronică primpoianacampina@yahoo.com, telefon 0244.351.367, 0244.351.920, fax: 0244.351.367.

Georgiana Kelemen
Georgiana Kelemen lucrează în presa locală din 2005. A lucrat ca tehnoredactor în presa tipărită, în redacții precum Viața Prahovei, Universul Prahovean, Telegraful de Prahova, Monitorul de Prahova și Telegrama. Din 2016 face parte din echipa Observatorul Prahovean, unde a pus umărul la dezvoltarea ediției online, învâțând și să scrie articole dar și să se modeleze în alte domenii. Chiar dacă a descoperit complexitatea domeniului de comunicare, grafică, editare video și se dedică dezvoltării proiectelor conexe ale ziarului online, Georgiana semnează texte din domeniul comunicării și promovării.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -