Laurenţiu Tudose este un tânăr de 31 de ani din comuna prahoveană Măgureni. În urmă cu câţiva ani, acesta a suferit un grav accident de muncă în urma căruia a rămas paralizat de la brâu în jos. În ultimii cinci ani, după operaţiile aferente, tânărul a locuit cu chirie lângă un centru de recuperare pentru a putea ajunge pe jos la tratament. Din cauza problemelor financiare, în vara anului trecut a fost nevoit să se mute înapoi în casa părintească din Măgureni iar la recuperare a încetat să se mai ducă. Vezi mai jos integral scrisoare sa trimisă redacţiei nostre în speranţa că, prin publicarea ei, cineva se va oferi să-l ajute să-şi continue tratamentul.

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Ma numesc TUDOSE ION LAURENTIU domiciliat in Com. MAGURENI Str. DIMULESTI Nr. 327 Jud. PRAHOVA.  Sunt o persoana cu dizabilitati locomotori in varsta de 31 de ani condamnat sa_mi petrec tot timpul intr_un fotoliu rulant. In urma cu 7 ani am suferit un tragic accident de munca rupandu_mi coloana vertebrala si am ramas paralizat de la brau in jos.  Diagnosticul a fost unul foarte crunt pus de medici: TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURA TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARA OPERAT. Dupa operatie un an de zile am stat numai prin spitale si centre de recuperare apoi 5 ani am stat cu chirie in apropiere de un centru de recuperare ambulatoriu pentru a putea merge pe jos cu caruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut nu am mai avut posibilitatea  financiara sa platesc chiria si tratamentul de recuperare si am fost nevoit sa ma mut la casa parinteasca care este afectata de o alunecare de teren. Apelez la dumneavoastra cu speranta  ca cei cu o situatie financiara mai buna ma pot ajuta sa_mi continui tratamentul de recuperare. Ar fi pacat ca dupa 7 ani de lupta cu viata sa ma opresc aici din lipsa banilor.  Cont.Iban:RO51RNCB0208010006810005(EURO)      Cont.Iban:RO78RNCB0208010006810004(LEI)  Conturile sunt deschise la BCR sucursala CAMPINA pe numele TUDOSE  ION LAURENTIU     TELEFON  0721165713  0734825922      ID  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     Va multumesc."

 

Mai jos aveti copiile dupa actele medicale care atesta boala de care suferă Laurenţiu Tudose:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.