Coronavirus. Măsuri speciale privind activitatea de la Primăria Câmpina și Cantina Socială

0

Problemele generate de răspândirea COVID 19 și decretarea stării de urgență în România au efecte și în ceea ce privește activitatea în administrația locală din Câmpina. Au fost dispuse o serie de măsuri temporare, printre care limitarea programului de lucru cu publicul la toate departamentele din cadrul Primăriei Câmpina, modul distribuirii biletelor de călătorie, dar și felul în care va fi furnizată hrana celor înscriși la Cantina de Ajutor Social

Comunicatul Primăriei Câmpina

1. Programul cu publicul al Primăriei municipiului Câmpina (Registratura Primăriei, Compartimentul de Informare Cetăţeni, Serviciul de Evidenţă a Persoanei, Serviciul Stare Civilă, Direcţia Asistenţă Socială, Direcţia Economică), se va desfăşura zilnic, în intervalul 09:00- 12:00 (doar la intrările din clădirile respective, în condiţiile de igienă impuse).

2. Biletele de călătorie gratuite acordate la nivel local, prin intermediul Centrului de Informare pentru Cetățeni, vor fi transmise beneficiarilor prin poștă. Menționăm că numărul beneficiarilor este de aproximativ 320 persoane lunar.
Măsura va fi aplicată începând cu data de 18.03.2020, până la data de 31.05.2020, cu posibilitatea prelungirii în cazul în care măsurile de prevenție si combatere a noului COVID-19 persistă, și dacă nu apar alte precizări cu aplicabilitate generală, care prevalează.

3. În vederea evitării aglomerării de persoane şi evitării contactului permanent, pentru Cantina de ajutor social a municipiului Câmpina din strada Ecaterina Teodoroiu, nr.34 s-a luat măsura ca începând de luni, 23.03.2020 să fie acordată parţial hrană caldă (de 2 ori pe săptămână), urmând ca pentru celelalte zile, să fie distribuită hrană rece (pe care o vor primi de asemenea în acele 2 zile), programul de distribuire urmând a fi afişat la sediul cantinei.
Aşadar, odată cu această măsură, cetăţenii vor trebui să meargă şi să ridice hrana aferentă întregii săptămâni, doar de 2 ori/ săptămână.

Amintim totodată, că în data de 14.03.2020, în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă s-a hotărât ca activităţile culturale, artistice, religioase, sportive şi de divertisment, care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spaţii închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetică, săli de jocuri de noroc şi cazinouri să fie restricţionate“.

Foto

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău