Avarii de curent electric din cauza vântului puternic, în Prahova

0
cant-puternic-noaptea_e5d77.jpg

cant-puternic-noaptea_e5d77.jpg

Din cauza vântului puternic, în mai multe localități din Prahova, luni, s-au înregistrat avarii în instalațiile de distribuție a energiei electrice ale SDEE Muntenia Nord în Dâmbovița, Galați, dar și în Prahova. 

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod portocaliu de vânt), s-au produs avarii în instalațiile de distribuție a energiei electrice ale SDEE Muntenia Nord. Județele afectate sunt Dâmbovița, Prahova, Galați”, a anunțat SDEE Munteni Nord.

Citește și: Lista localităților din Prahova care au rămas fără curent electric din cauza vijeliei

În Prahova, la ora 18.00, au fost nealimentate cu energie electrică localitățile: Gorgota si Poienari – Apostoli. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Ploiești a mobilizat două echipe pe teren pentru remedierea defecțiunilor apărute.

În județul Dâmbovița, la ora 18.00, erau nealimentate cu energie electrică mai multe localități, dintre care amintim: Dărmănești, Vlădeni, Priseaca, Bumbuia,Perșinari, Luciani, Vârfuri, Fântânele, Vișina, Broșteni, Ulmi. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Târgoviște, a intervenit cu 12 echipe pe teren.

În județul Galați, la ora 18:00, erau nealimentate cu energie electrică localitățile: Lupele, Bursucani și Rădești, iar în acest caz au intervenit cu 4 echipe pe teren.

Intervențiile echipelor SDEE Muntenia Nord vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here