Avarii de curent electric în mai multe localități din Prahova, inclusiv în Ploiești, din cauza vântului puternic

0
vant-ploiesti-prahova-campina-drajna-magurele-campina_325bf.jpg

vant-ploiesti-prahova-campina-drajna-magurele-campina_325bf.jpg

Prahova se află sub atenționare de cod galben de vânt puternic, iar în zona de munte este în vigoare un cod roșu de vijelie. Primele efecte nu s-au lăsat așteptate. În mai multe localități din Prahova, inclusiv în zona străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești, se înregistrează întreruperi de curent electric. 

UPDATE Potrivit ISU Prahova, la ora 14:30, printre localitățile nealimentate cu energie electrică se numără Radila, Albesti, Valea Călugărească, Bucov (parțial) și Poienarii Burchi cu 2890 de consumatorii cu 16 puncte de transformare. Șase echipe de intervenție se află pe teren pentru remedierea defectiunilor.

Știrea inițială:

Problemele legate de avariile de curent electric au apărut pe rețeaua de joasă tensiune, iar la această oră se înregistrează mai multe deranjamente individuale și colective în localitățile Câmpina, Măgurele, Drajna de Jos și Vâlcănești.

La Ploiești este afectată o zonă din apropierea străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino.

În comuna Podenii Noi, satul Podu lui Galben, potrivit ISU Prahova, doi stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil.

La munte, rafalele de vânt, potrivit ANM, „înregistrează 140…180 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea vizibilității spre zero”.

Vântul suflă cu putere inclusiv la Ploiești, unde mai mulți copaci s-au rupt, iar bucăți de tencuială s-au desprins de pe imobile.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here