Trenuri blocate pe ruta Brașov – București, din cauza copacilor rupți. Zeci de navetiști de la Gara de Vest din Ploiești, afectați de întârzieri – FOTO

0
intarzieri_ac1ab.jpg

intarzieri_ac1ab.jpg

Cei care au mers, luni dimineață, la Gara de Vest din Ploiești, pentru a lua trenul spre București, au avut o surpriză neplăcută. Trenurile care circulă pe ruta Brașov – București au înregistrat întârziere și de peste două ore, din cauza copacilor rupți peste linia de cale ferată dintre stațiile CF Timișul de Jos și Predeal.

UPDATE: 09.38 – IPJ Brșov a anunțat reluarea circulației feroviare.

Circulația trenurilor pe ruta Brașov – București a fost dată peste cap, luni dimineață, din cauza copacilor rupți pe calea ferată.

„Toate trenurile dinspre Brașov spre București au întârzieri de minimum 120 de minute, iar angajații CFR spun ca situația nu va fi remediată decât în jurul prânzului”, ne-a scris una dintre cititoarele Observatorulph.ro

După zeci de minute de așteptare, mulți dintre cei care au sperat că lucrurile se vor rezolva au ales să meargă la Gara de Sud, în speranța că vor avea șansa ca aici trenurile spre București să nu fie afectate de ceea ce se întâmplă în județul Brașov.

„La Gara de Sud din Ploiești trenurile nu au întârzieri, însă deja am pierdut mult timp așteptând la Gara de Vest”, ne-a povestit un alt cititor al Observatorulph.ro.

tren-persoane-gara-vest_536d7.jpg

trenuri-intarzieri_5a879.jpg

aglomeratie-gara-vest_b6ec3.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău