Haine contrafăcute în târgurile de la Ariceștii -Zeletin și de la Șoimari

0
haine-contrafacute-targ_8e16d.jpg

haine-contrafacute-targ_8e16d.jpg

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bălțești au desfășurat o acțiune, la finele săptămânii trecute, pentru prevenirea și combaterea activităților de comerț ilegal cu produse alimentare și industrial, în târgurile de pe raza localităților Ariceștii-Zeletin și Șoimari. 

În târgul comunal din Ariceștii-Zeletin, cu ocazia verificărilor efectuate la două entități economice, polițiștii au găsit expuse la vânzare mai multe bluze, pantaloni și treninguri care purtau marcă înregistrată, pentru care nu existau certificate de autenticitate și documente legale de proveniență.

Aceeași situație au descoperit polițiștii, duminică, la târgul comunal din Șoimari. Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială, polițiștii au constatat că au fost expuse la vânzare mai multe bluze care purtau marcă înregistrată, pentru care nu existau certificate de autenticitate și documente legale de proveniență.

„Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză au fost întocmite două dosare penale pentru ,,punerea în circulație a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, a precizat IPJ Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău