Imagini de la protestul de pe DN 1, de la Puchenii Mari, împotriva separatoarelor de sens: „Vrem intersecții libere” – VIDEO, FOTO

0
protest-dn-separatoare-sens_60d06.jpg

protest-dn-separatoare-sens_60d06.jpg

Supărați după ce pe DN 1 au fost montate separatoare de sens, care practic blochează circulația de pe un sens pe altul pe distanțe mari, localnicii din Puchenii Mari au protestat iar, vineri după-amiază, în zona unei treceri de pietoni.

Pentru că de data aceasta numărul protestatarilor a fost și mai mare față de vinerea trecută, la fața locului au fost prezente mai multe echipaje ale Poliției.

Tot necazul localnicilor este că, după ce au fost montate separatoarele de sens, oamenii se văd acum nevoiți să străbată aproape 10 km pentru a trece de pe un sens pe altul.

Citește și: Noi imagini de la protestul de pe trecerea de pietoni din Puchenii Mari, împotriva separatoarelor de pe DN1 – VIDEO

„Deocamdată nu s-a făcut nimic. Au fost doar promisiuni”, ne-a explicat Mihai Andrei, unul dintre cei care consideră că măsura privind montarea de separatoare de sens ar fi trebuit să vină și cu o soluție de trafic pentru locuitorii din comună. 

La fel ca și data trecută, locuitorii din Puchenii Mari au ales ca protestul să aibă loc în zona unei treceri de pietoni. De data aceasta, la protest au participat peste 200 de persoane.

Sursă foto: Mihai Andrei

Sursă VIDEO – Facebook – Lucruri Bune Lucruri Rele Pucheni

respect-protest_405fe.jpg

protest-separatoare-sens_6f754.jpg

protest-pucheni_a2e24.jpg

protest-dn1_c6a48.jpg

protest-dn-puchenii-mari_3ebd6.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău