trafic-aglomerat-valea-prahovei_bdde5.jpg

Valorile de trafic sunt în creștere pe DN 1 Ploiești-Brașov, la această oră înregistrându-se coloană în mișcare de la kilometrul 102, localitatea Nistorești, până la intrare în orașul Comarnic, kilometrul 107.

Se circulă în condiții de aglomerație și pe tronsonul kilometric 127+500 - 131, stațiunea Bușteni, potrivit Centrului Infotrafic.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru autoturisme, rutele alternative, recomandate de Centrul Infotrafic, sunt DN 1 București - Ploiești – Brașov sunt DN 1A Ploiești - Cheia - BrașovDN 73 Pitești – Câmpulung - Râșnov, Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 – Râșnov și București - Târgoviște -DN 71 Sinaia.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție. La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale”, este recomandarea Centrului Infotrafic.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg