Trafic aglomerat pe DN 1 Ploiești – Brașov. Rute ocolitoare recomandate de Poliție

0
trafic-aglomerat-valea-prahovei_bdde5.jpg

trafic-aglomerat-valea-prahovei_bdde5.jpg

Valorile de trafic sunt în creștere pe DN 1 Ploiești-Brașov, la această oră înregistrându-se coloană în mișcare de la kilometrul 102, localitatea Nistorești, până la intrare în orașul Comarnic, kilometrul 107.

Se circulă în condiții de aglomerație și pe tronsonul kilometric 127+500 – 131, stațiunea Bușteni, potrivit Centrului Infotrafic.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru autoturisme, rutele alternative, recomandate de Centrul Infotrafic, sunt DN 1 București – Ploiești – Brașov sunt DN 1A Ploiești – Cheia – BrașovDN 73 Pitești – Câmpulung – Râșnov, Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 – Râșnov și București – Târgoviște -DN 71 Sinaia.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție. La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale”, este recomandarea Centrului Infotrafic.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău