incendiu-casa-parohiala-valea-screzii-prahova_054dc.jpg

Pompierii militari au fost, ieri, în alertă după ce un incendiu violent a izbucnit la casa parohială de lângă biserica veche din Valea Screzii.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul, potrivit ISU Prahova, se manifesta la mansardă și acoperiș pe o suprafață de aproximativ 240 mp cu posibilități de propagare la biserica și locuința situate în apropiere.

Citește și: Imagini cu incendiul de la casa parohială din Valea Screzii - VIDEO, FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pompierii au acționat cu 3 echipaje de stingere aproximativ 6 ore pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru înlăturarea efectelor negative generate. Pagubele înregistrate ca urmare a producerii incendiului, provocat cel mai probabil din cauza unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile, au constat în acoperișul din lemn pe o suprafață de 240 mp, podul mansardat compus din patru dormitoare, birou, baie, bucătărie pe o suprafață de aproximativ 260 mp, mobilierul din dormitor și birou, cărți, îmbrăcăminte, obiecte de uz gospodăresc, electrocasnice și documente personale”, a precizat ISU Prahova..

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg