valea-screzii_62207.jpg

Polițiștii prahoveni au pus în executare trei mandate de aducere, după ce, joi dimineață, au efectuat percheziții la Posești și la Starchiojd, la persoane bănuite că au furat alimente și aparatură electrocasnică de la asociația non-guvernamentală Pro Vita, care militează pentru ajutorarea copiilor aflați în grija părintelui Tănase de la Valea Screzii.

Persoanele bănuite de furtul mai multor produse alimentare și de aparatură electrocasnică de la asociația non-guvernamentală Pro Vita ar fi acționat de la începutul anului până în prezent, prejudiciul estimat fiind de 237.000 de lei.

Citește și: Percheziții la Posești și la Starchiojd, la persoane bănuite că ar fi furat alimente și electrocasnice de la o asociație non-guvernamentală

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare, precum și aparatură electrocasnică, din incinta unei asociații non-guvernamentale de întrajutorare, situată pe raza județului”, potrivit IPJ Prahova. Trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Faptele de caritate ale părintelui Tănase de la Valea Screzii sunt cunoscute la nivel național, dar și internațional. De aproape trei decenii, părintele Tănase are grijă de mii de copii abandonați.

De altfel, în prezent, la Valea Screzii sunt peste 100 de persoane, cei mai mulți fiind copii și adolescenți, însă numărul persoanelor ajutate de părintele Tănase este mult mai mare. 

Foto cu caracter ilustrativ - Sursă foto - Facebook - Tabăra Valea Screzii

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg