perchezitii-starchiojd-posesti-furt-alimente_76909.jpg

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte și Secției de Poliție Rurală Drajna au efectuat, joi dimineață, percheziții pe raza localităților Posești și Starchiojd, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt de alimente și aparatură electrocasnică din incinta unei asociații non-guvernamentale de întrajutorare.

Polițiștii au pus în executare trei mandate de aducere. „Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare, precum și aparatură electrocasnică, din incinta unei asociații non-guvernamentale de întrajutorare, situată pe raza județului”, potrivit IPJ Prahova.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 237.000 de lei. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, ce par a proveni din activitatea infracțională.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg