colegiul-national-mihai-viteazul-furt-laborator-informatica_360c9.png

Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii ianuarie când trei tineri ar fi pătruns, prin efracție, în laboratorul de informatică de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești, de unde au sustras șapte laptop-uri și trei telefoane mobile.

Poliția a reușit să dea de urma persoanelor bănuite de furt, iar astăzi unul dintre tinerii suspecți a fost reținut pentru pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat procurorului supraveghetor, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Citește și: Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de furtul unor laptop-uri și telefoane mobile dintr-un laborator de informatică de la o școală

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unui laborator de informatică aparținând unei instituții de învățământ, de unde au sustras șapte laptop-uri și trei telefoane mobile.

În urma perchezițiilor efectuate miercuri dimineață, polițiștii au reușit recuperarea a patru laptop-uri și a două telefoane mobile. 

Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 5.000 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg