laptop-uri-telefoane-mobile_5c161.jpg

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat, miercuri dimineață, trei percheziții pe raza municipiului, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat la o școală.

Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 5.000 de lei. În urma perchezițiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au recuperat patru laptop-uri și două telefoane mobile, ce par a proveni din activitatea infracțională.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unui laborator de informatică aparținând unei instituții de învățământ, de unde au sustras 7 laptop-uri și 3 telefoane mobile”, a precizat IPJ Prahova..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Ploiești, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat procurorului supraveghetor, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul operațional al Brigăzii Operațiuni Speciale din IGPR, a precizat IPJ Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg