stare-victime_7d467.jpg

Accidentul rutier a avut loc, vineri noapte, după ce un autoturism a căzut de pe podul peste râul Teleajen, de la ieșirea din Ploiești, pe fondul neadaptării vitezei. Trei persoane au ajuns la spital.

Conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani, din comuna Iordăcheanu, se pare că nu ar fi adaptat viteza de deplasare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a intrat în coliziune cu bordura și balustrada podului, aferentă sensului de deplasare, pe care a rupt-o, rămânând suspendat.

Citește și: Imagini cu autoturismul care a căzut de pe podul de peste râul Teleajen, la ieșire din Ploiești spre Buzău - UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atât conducătorul auto, cât și doi pasageri, un tânăr în vârstă de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 33 de ani, au fost transportați la spital.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe de sânge, dar nu a necesitat internarea. Ceilalți doi pasageri au fost supuși mai multor investigații medicale.

Una dintre victime, respectiv tânărul în vârstă de 24 de ani, care inițial s-a plâns de dureri abdominale, la coapsa dreaptă dar și la glezna stângă, a refuzat internarea.

Cel de-al doilea pasager, în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticat cu contuzie toracică și fractură la o vertebră. În acest caz nu a fost necesară intervenția chirurgicală. Pacientul se află sub medicamentație, fiind internat la Secția I Chirurgie.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg