DSC04758_07240_0a8a5.jpg

Trei unități de învățământ din Băicoi se află în această perioadă într-un amplu proces de modernizare, primarul orașului, Marius Constantin, urmărind îndeaproape buna desfășurare a lucrărilor. 

Școlile vizate de investiții sunt: Liceul Băicoi, Școala Țintea și școala de pe strada Viilor. 

Marius Constantin a declarat pentru observatorulph.ro că lucrările sunt în desfășurare în prezent în două unități de învățământ, excepție făcând Liceul Băicoi. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acest lucru fapt se datorează unei solicitări venite din partea managerului liceului, lucrările fiind oprite din cauza unui control al Inspectoratului Școlar Județean care a avut loc la începutul anului, 

Modernizarea Liceului Băicoi constă în: reabilitarea sălii de sport, a spațiilor comune din corpul existen - holuri, casa scării și grupurile sanitare și extinderea cu încă un corp a clădirii existente - P+1.

La Școala Liliești, lucrările vizează modernizarea celor două corpuri de clădire existente, construirea unui teren de sport sintetic acoperit și înlocuirea acoperișului școlii. 

La școala de pe strada Viilor se modernizează în întregime corpul de clădire deja existent (inclusiv acoperișul și instalația electrică). 

Termenul de finalizare avansat de constructori este vara anului 2020 pentru Școala Țintea și sfârșitul anului 2020 pentru celelalte unități aflate în proces de modernizare. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg