curent-electric_68510.jpg

Codul roșu și cel portocaliu, de viscol și de ninsori, nu au rămas fără efecte. Din cauza vântului puternic numeroase localități din Prahova au rămas fără curent electric.

UPDATE: La ora 10.00, SDDE Muntenia Nord a anunțat că erau nealimentate cu energie electrică localitățile: Măneciu, Telega, Șotrile, Sângeru, Sinaia, Valea Doftanei, Secăria, Comarnic. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Ploiești, are în acest moment 40 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute. 

Potrivit SDDE Muntenia Nord, județele afectate de întreruperile de curent electric sunt Prahova, Galați, Dâmbovița, Vrancea, Brăila și Buzău.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Vă informăm că, astăzi 06.02.2020, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod roșu și portocaliu de viscol și ninsori), s-au produs avarii în instalațiile de distribuție a energiei electrice ale SDEE Muntenia Nord. Județele afectate sunt Prahova, Galați, Dâmbovița, Vrancea, Brăila și Buzău. În județul Prahova, la ora 08.00, erau nealimentate cu energie electrică localitățile: Măneciu, Mizil,Telega, Șotrile, Sângeru, Sinaia, Valea Doftanei, Secaria, Comarnic”, a precizat SDDE Muntenia.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Ploiești, are în acest moment 12 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Trebuie precizat că raportarea SDEE Muntenia Nord se referă numai la incidentele care au apărut pe rețeaua de medie tensiune, însă din cauza vântului puternic au fost înregistrate numeroase deranjamente colective pe rețeaua de joasă tensiune. 

Citește și: Școlile din Prahova unde nu se învață. UPDATE

Din cauza întreruperii de curent electric, cursurile din mai multe școli din Prahova au fost suspendate.

Ieri noapte, locuitorii din localitățile Ștefești, Cornu, Vărbilău, Slănic, Puchenii Mari, Șirna, dar și de la CerașuTârgșoru Vechi, Băicoi, Plopeni, Breaza, Drajna și Posești s-au plâns că nu au curent electric.

Foto - ISU Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg