Femeia rănită în accidentul, de marți seară, de pe DN1, de la Sinaia, a murit

0
spitalul-judetean-ploiesti_be804.jpg

spitalul-judetean-ploiesti_be804.jpg

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată, în comă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce a fost lovită de un autoturism.

Accidentul rutier a avut loc, marți seară, pe DN1, pe raza localității Sinaia, pe sensul Brașov – Ploiești. O conducătoare auto, în vârstă de 35 de ani, a lovit cu mașina o femeie, în vârstă de 30 de ani, pe fondul unei traversări neregulamentare.

Persoana rănită, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital. Mai întâi a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului Sinaia, iar ulterior, având în vedere starea gravă a pacientei, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Accident la Sinaia! O femeie-pieton, transportată la spital, în stare gravă UPDATE

În momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, victima era în comă și prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, precum și mai multe fracturi.

În regim de urgență, pacienta a suferit o intervenție chirurgicală, însă în această dimineață a decedat din cauza traumatismelor grave suferite.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău