penitenciar-barbat-impuscat_51d01.jpg

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, de fel din Gura Vitioarei, a fost depistat în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale și încerca să sustragă mai multe bunuri. Pe numele acestuia exista deja un mandat de condamnare cu închisoarea, tot pentru infracțiunea de furt.

Bărbatul, care era dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare tot pentru infracțiunea de furt, a fost surprins în timp ce încerca să fure mai multe bunuri de la o societate comercială din satul Zamfira, comuna Lipănești.

Citește și: Bărbat împușcat în braț de polițiști, la Lipănești. Individul era dat în urmărire generală, dar a fost prins la furat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că a încercat să fugă, polițiștii au făcut uz de armă, iar bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul brațului.

Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, unde a primit asistență medicală. Cum rana era superficială, nu a necesitat internarea.

Așa că, bărbatul a fost condus la Penitenciarul Mărgineni din Dâmbovița, având în vedere că pe numele lui era emis un mandat de condamnare cu închisoarea. 

Cât privește incidentul de vineri noapte, potrivit IPJ Prahova, în cauză continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg