Bărbatul împușcat în braț de polițiști, la Lipănești, după ce a fost prins la furat, a ajuns la închisoare

0
penitenciar-barbat-impuscat_51d01.jpg

penitenciar-barbat-impuscat_51d01.jpg

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, de fel din Gura Vitioarei, a fost depistat în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale și încerca să sustragă mai multe bunuri. Pe numele acestuia exista deja un mandat de condamnare cu închisoarea, tot pentru infracțiunea de furt.

Bărbatul, care era dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare tot pentru infracțiunea de furt, a fost surprins în timp ce încerca să fure mai multe bunuri de la o societate comercială din satul Zamfira, comuna Lipănești.

Citește și: Bărbat împușcat în braț de polițiști, la Lipănești. Individul era dat în urmărire generală, dar a fost prins la furat

Pentru că a încercat să fugă, polițiștii au făcut uz de armă, iar bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul brațului.

Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, unde a primit asistență medicală. Cum rana era superficială, nu a necesitat internarea.

Așa că, bărbatul a fost condus la Penitenciarul Mărgineni din Dâmbovița, având în vedere că pe numele lui era emis un mandat de condamnare cu închisoarea. 

Cât privește incidentul de vineri noapte, potrivit IPJ Prahova, în cauză continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here