Bărbat împușcat în braț de polițiști, la Lipănești. Individul era dat în urmărire generală, dar a fost prins la furat

0
incident--lipanesti_0b2e7.jpg

incident--lipanesti_0b2e7.jpg

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, care era dat în urmărire generală după ce pe numele acestuia a fost emis un mandat de condamnare, a încercat să pătrundă prin efracție într-o clădire situată pe raza satului Zamfira, din comuna Lipănești. 

Incidentul a avut loc vineri seară. Polițiștii din Boldesti-Scăeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracție într-o clădire situată pe raza localității Zamfira, din comuna Lipănești.

„În baza sesizării, aceștia s-au deplasat la fața locului, unde au depistat în flagrant, un bărbat, care încerca să sustragă bunuri din incinta unei societăți private. La vederea echipajului de poliție, persoana în cauză a încercat să fugă, pentru imobilizarea acesteia fiind folosit armamentul din dotare, în conformitate cu procedurile legale. În urma uzului de armă, bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul brațului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a precizat IJP Prahova.

Bărbatul depistat în timp ce încerca să fure bunuri din incinta unei societăți nu este la prima faptă. Acesta era dat în urmărire generală.

Pe numele bărbatului, de fel din Gura Vitioarei, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de la care acesta se sustrăgea, tot pentru infracțiunea de furt.. 

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, a mai precizat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here