perchezitii-contrabanda-prahova_87684.jpg

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat, ieri, două percheziții pe raza județului, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă și la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de aceasta.

„Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna iunie 2019 și până în prezent, persoana bănuită ar fi colectat, deținut, transportat, depozitat și vândut, pe raza județului Prahova, țigarete provenite din contrabandă. La domiciliul persoanei vizate au identificate și indisponibilizate 12.376 țigarete diferite mărci precum și suma de 25.000 lei, susceptibile a proveni din activitatea infracțională”, a precizat IJP Prahova.

La punctul de lucru al societății comerciale au fost identificate 7560 țigarete și 12 litri băuturi spirtoase, fără documente justificative de proveniență, sens în care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma acestor activități, un bărbat de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Sursă: IJP Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg