troleibuz-44_8b453.jpg

Incidentul a avut loc, joi, în jurul orelor 14.40. Două persoane s-au luat la bătaie și au coborât din mijlocul de transport îmbrâncindu-se și lovindu-se.

O patrulă a Poliției Locale Ploiești s-a autosesizat cu privire la faptul că în stația T.C.E. 13 Decembrie, din troleibuzul care circula pe traseul 44 au coborât îmbrâncindu-se și lovindu-se două persoane.

„Unul dintre cei doi bărbați a părăsit în fugă locația, fiind urmărit și prins de polițiștii locali la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Ana Ipătescu”, a precizat Poliția Locală Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Individul a fost identificat rapid. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în comuna Șirna.

Totodată, au fost identificate și persoanele vătămate.  Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Ploiești, precum și de prietena acestuia, o adolescentă în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în comuna Adâncata.

„Cei doi tineri au fost preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și conduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru efectuarea de investigații medicale”, a mai precizat Poliția Locală Ploiești.

Cât privește tânărul violent acesta a fost condus la Secția nr. 4 Poliție.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg