mașina-parcata_38b53.jpg

Pentru mulți ploieșteni, locul de parcare reprezintă un vis frumos, având în vedere configurația multor străzi, dar și lipsa spațiilor special amenajate. De aici până a-ți lăsa mașina parcată chiar la scara blocului, sub balcoane, este însă cale lungă.

Un ploieștean și-a lăsat mașina parcată chiar în spațiul găsit liber de lângă un bloc situat în imediata apropiere a sensului giratoriu de la Caraiman, dornic probabil să devină „celebru”.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis, ieri seară, imagini cu autoturismul parcat sub balcoanele de la bloc, printre coloanele de susținere ale imobilului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Așa se întâmplă când cineva vrea parcare acoperită ”, s-au amuzat, mai în glumă, mai în serios, cei care au trecut pe lângă mașina lăsată chiar în apropierea blocului.

Ce-i drept, zona arată jalnic. Zidurile imobilului sunt pline de tot felul de desene, iar din imagini se poate constata ușor că porțiunea din fața blocului este degradată.

parcare-strada-gheorghe-doja_7f160.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg